back on track

Heihei! De fleste som har fulgt meg før vet hvem jeg er, men det er veldig mange som ikke vet hvem jeg er.. Derfor har jeg tenkt å si litt om meg selv og hvem jeg er. Jeg har drevet med blogg  i 2år ca, til sammen, men det har vært veldig mye fram og tilbake, pauser og usikkerhet og sånt. 

Jeg heter da Tina, jeg er 16år, født 23.Februar 1998. Jeg er født og oppvokst i Kristiansand, her har jeg min familie, vennene mine og kjæresten min. Har drevet veldig mye med fotball, men bestemte meg i 9ende at jeg ikke ville drive med dette mer. Blogging har fått opp norskkarakteren min (haha, sykt ikke sant) og det er jeg veldig glad for. Jeg går på Helse og Oppvekst på Kvadraturen Skolesenter VG1 og vil inn på ambulanse andre året, hvis jeg får det til - vi får se, håpe på det beste!

I begynnelsen vil det ikke bli mye blogging. jeg får ta det som det kommer - men jeg skal prøve så godt jeg kan, og hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om så er det bare å spytte ut i kommentarfeltet!  bildet er snart 1år gammelt.. Design og header holder på å bli pusset opp, det tar kun litt tid. 

♥♥♥

Les mer i arkivet » Oktober 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits