annabelle ..

.. er den værste filmen jeg noen gang har sett! Jeg hater skrekkfilmer av hele mitt hjerte, jeg klarer ikke skrekkfilmer - jeg er livredd. Men igår var jeg med Kristoffer (kjæresten), Edvin og Merita på kino og så denne filmen, og jeg kan bare si en ting - tror aldri jeg har holdt Kristoffer så hardt i hånda før, og jeg tror aldri han har klemt meg i hånda så hardt før. Alle fire satt med mitt skjerf og Merita sitt over ansiktet, holdt hverandre i hendene og håpet på det beste. Haha. Jeg har sett en skrekkfilm før denne, jeg husker ikke hva den heter, men jeg lovet meg selv å aldri se en til.. ops. Vel, dette var andre, og siste gangen jeg så en skrekkfilm. 

Og siden denne kinoturen ble så spontan så tok jeg ikke med meg kameraet eller noen ting, så bilder.. får vi ta ei annen gang! 


aldri igjen. 

 

♥♥♥

 

favoritter hos junkyard

Håper alle har hatt en fin søndagsmorgen så langt!♥ Jeg har brukt denne søndagsmorgenen til å kikke litt rundt på forskjellige nettbutikker, og jeg endte opp hos junkyard, er mye fint der. 

Idag er planen å gå med kjæresten, vet ikke hva vi skal for det har vi ikke planlagt enda. Vi får bare se hva vi ender opp med, eller hvor vi ender opp. Det er ikke så veldig mye å gjøre på en søndag, alt er stengt. Heeldigvis er det så fint vær ute, det har det ikke vært på lenge her på Sørlandet! Regnet og tordnet her i et par dager nå, og å våkne til sol igjennom vinduet, gjør meg automatisk glad. 


1. her 2. her  3. her 4. her

 

1. her 2. her 3. her 4.her

Er det noe dere vil jeg skal blogge om? SPYTT UT. 

♥♥♥

back on track

Heihei! De fleste som har fulgt meg før vet hvem jeg er, men det er veldig mange som ikke vet hvem jeg er.. Derfor har jeg tenkt å si litt om meg selv og hvem jeg er. Jeg har drevet med blogg  i 2år ca, til sammen, men det har vært veldig mye fram og tilbake, pauser og usikkerhet og sånt. 

Jeg heter da Tina, jeg er 16år, født 23.Februar 1998. Jeg er født og oppvokst i Kristiansand, her har jeg min familie, vennene mine og kjæresten min. Har drevet veldig mye med fotball, men bestemte meg i 9ende at jeg ikke ville drive med dette mer. Blogging har fått opp norskkarakteren min (haha, sykt ikke sant) og det er jeg veldig glad for. Jeg går på Helse og Oppvekst på Kvadraturen Skolesenter VG1 og vil inn på ambulanse andre året, hvis jeg får det til - vi får se, håpe på det beste!

I begynnelsen vil det ikke bli mye blogging. jeg får ta det som det kommer - men jeg skal prøve så godt jeg kan, og hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om så er det bare å spytte ut i kommentarfeltet!  bildet er snart 1år gammelt.. Design og header holder på å bli pusset opp, det tar kun litt tid. 

♥♥♥

Les mer i arkivet » Oktober 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits